Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#041 - Lorena Fa over hoe je het tandarts bezoek zo prettig mogelijk maakt voor je kind

31 januari 2021
Bastin Alexander

Ben jij nou iemand die helemaal zenuwachtig wordt van een tandarts bezoek of een kind hebt die angstig is voor de tandarts? Ga er maar weer rustig voor zitten of tijdens het lopen of afwassen, ik weet niet wat je nu aan het doen bent.

Ik heb namelijk Lorena Fa uitgenodigd voor De Opvoed Show om samen met mij te kijken hoe je een tandartsenbezoek het best kunt voorbereiden en hoe je je kind het best kan ondersteunen voor en tijdens een controle of behandeling. Omdat Lorena er toch was bespreken we ook wat praktische tips en tricks als het gaat om eetgewoontes en poetsgewoontes.

Wist je bijvoorbeeld dat het voor je gebit beter is om eetmomenten zoveel mogelijk te clusteren? Om de “aanval” op je tanden te minimaliseren? Of wat nog wel en niet kan eten voor en na het poetsen? Het komt allemaal aanbod tijdens de aflevering.

Ook kijken we vanuit het perspectief van de tandarts hoe je het best je kind kunt voorbereiding en ondersteunen tijdens een (controle) behandeling. Om de ervaring zo prettig mogelijk te maken.

Dit is voor mij ook een bijzondere aflevering. Ik coach Lorena nu alweer een tijdje 1 op 1 dus toen ik een aflevering wilde maken over de tandarts, hoefde ik niet ver te zoeken.gelukkig was Lorena ook direct enthousiast!

Mocht je nou nog vragen hebben over de aflevering. Je kunt me altijd een bericht sturen of even een kijkje nemen op de website van Lorena haar praktijk.

Veel plezier met de aflevering!

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 14 =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram