Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

Even voostellen

BASTIN ALEXANDER

Bastin Alexander is Orthopedagoog, MSc. (opvoeddeskundige en gedragswetenschapper) en de primaire host van de Opvoed Show. Hij is ondernemer, avonturier en helpt ouders om inzicht te krijgen in het gedrag van het kind en met strategieën om de opvoeding leuker en makkelijker te maken.


Bastin Alexander - Orthopedagoog en oprichter Opvoed Show
Een kernwaarde van Bastin Alexander is vitaliteit, wat betekent dat hij focust fitheid en een gezonde levensstijl. De onderzoeken laten duidelijke resultaten zien dat iemand die fit is ook mentaal sterker is, meer energie heeft en daarmee meer geduld heeft in de opvoeding. Bij de Opvoed Show leren we ouders opvoed tools en technieken om het gedrag van het kind op een positieve manier te verbeteren. In combinatie met mentale kracht en geduld een power combinatie.

Drie Opvoed Pilaren

De missie van de Opvoed Show is om de opvoeding leuker en makkelijker te maken. Dit doen wij door het het complexe thema overzichtelijk te maken en te vertalen naar concrete acties.

GEDRAG

De eerste pilaar staat voor het waarom en waardoor het gedrag bij je kind ontstaat.

SPECIFIEKE ACTIES

De tweede pilaar staat voor specifieke acties om gedrag positief te beïnvloeden. 

TOOLS

De derde pilaar geven je handige en concrete tools voor de opvoeding. 

Hierdoor zul je anders naar het gedrag van je kind kijken en naar jouw reactie. Ze helpen je om een zelfverzekerd en succesvol kind op te voeden waarin strijd wordt vermeden en je een gezinssituatie creëert waar je altijd van hebt gedroomd.

Via de Opvoed Show, coaching en workshops helpen wij ouders om de strijd in de opvoeding te vermijden en een gezinssituatie te creëren waar ze altijd van hebben gedroomd. Beluister hier de Opvoed Show of neem contact met ons op, om te kijken hoe we jouw opvoeding van strijd naar connectie kunnen ombuigen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram