Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#057: Miss Natural over hoe je een gezondheid voor jou en je kinderen kunt creëren

12 september 2021
Bastin Alexander

Het lijkt wel een steeds belangrijker onderwerp te worden. De gezondheid. Als we ziek zijn kijken we logischerwijs al snel naar wat de dokter zegt en nemen we medicatie om beter te worden. Natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar soms is het ook goed om preventief al te kijken wat je kunt doen voor je gezondheid. Niet alleen om het ziek zijn te voorkomen maar ook om je energiek te voelen, zelfverzekerd en emotioneel veerkrachtig. 

Een belangrijke factor voor hoe je je voelt en hoe gezond je bent is je dieet. Welke eten neem je tot je en wat is nou daadwerkelijk gezond? Iedereen lijkt wel een andere mening te hebben waardoor je al snel het overzicht kunt kwijtrijken. En hoe vertaald zich dit naar de opvoeding? Welk beeld en visie wil je meegeven aan je kinderen? Hoe kunnen zij al van jongs af aan bewust met voeding omgaan?

Voor deze aflevering heb ik Eva van Zeeland uitgenodigd van Miss Natural. Eva is al 10 jaar bezig met voeding en heeft hier ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde voor gevolgd. Hoe is zij hier zo bijgekomen en wat heeft zij in de afgelopen 10 jaar geleerd en gezien op het gebied van gezonde voeding?

Het mooie aan het interview met Eva is dat het niet gaat over wat je wel mag eten en wat niet en dat je nooit meer iets ongezonds kan eten, maar dat het heel erg gaat over bewustwording over voeding en dat die kennis over wat wel en niet goed voor jou is, al in je zit.

Let op: ik ben een trotse affiliate van Miss Natural. Dit betekent de normale prijs voor jou en een commissie voor mij als je via onderstaande link een product aanschaft. 

Links
Website Miss Natural
Groene smoothie challenge
Natural lifestyle Club

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − vijf =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram