Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#069 Nofar van Frank vertelt hoeveel schermtijd gezond is voor je kind

28 mei 2023
Bastin Alexander

Hee! Welkom bij de Opvoed Show! De podcast over alles wat met de opvoeding van je kind te maken heeft. Jouw host is Bastin Alexander: gedragswetenschapper en opvoed deskundige en samen met andere professionals behandelt hij allerlei onderwerpen wat de opvoeding van je kind te maken heeft.

In de aflevering van deze week is Nofar Van-Frank te gast. Zij is kinder- en jeugpsychologe en zij kwam bij ons onder de aandacht door een interessant artikel dat ze geschreven had over schermtijd bij je kind.

Een lastig onderwerp omdat het natuurlijk nog relatief nieuw is. We kunnen niet van onze eigen ouders afkijken hoe die hiermee omgingen en zijn eigenlijk de eerste generatie die al op jonge leeftijd hier beslissingen over moet maken zonder dat we helemaal goed weten wat de lange termijn effecten zullen zijn.

Schermtijd voor je kind

Daarom is het zo belangrijk om hier goed over na te denken en tot een consistente aanpak te komen. En omdat dit zo lastig is, hebben we er een aflevering bij de Opvoed Show over gemaakt om jou te helpen om tot een goede aanpak te komen. 

Luister naar de aflevering en zoals altijd, laat ons weten wat je er van vond!

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram