#049: Loes Waanders over hoe je een balans vindt tussen werk-privé waar jij en jouw gezin gelukkig van worden

11 april 2021
Bastin Alexander

Welk cijfer geef je jouw werk privé balans en wie lijdt eronder als deze balans niet in orde is. Alleen jij of je hele gezin? Daar gaan we het vandaag over hebben.

Soms kom je iemand online tegen, in dit geval op Instagram, die je met extra interesse volgt vanwege overeenkomsten. En in mijn geval is dat Loes Waanders. Zij is net als  ik Orthopedagoog en woont ook in het buitenland waarbij we een business hebben waarin we als Orthopedagoog Nederlandse klanten hebben.

Dus toen ik naar een expert op zoek was om dieper in te gaan op het vinden van een balans tussen werk en gezin, was de keuze snel gemaakt.

Loes helpt werkende moeders met het vinden van een voor hun goede werk-privé balans en verschillende opvoed vraagstukken. In deze aflevering van de Opvoed Show ga ik samen met Loes dieper in op hoe je die balans kunt vinden. 

  • Wat zijn tekenen dat de balans er niet is
  • Hoe kun je je baan leuk houden in combinatie met het hebben van een gezin
  • Tools om de opvoeding leuker en makkelijker te maken
  • En nog veel meer.

Het was een super leuk interview met waardevolle tips! Zoals erkennen dat de combinatie tussen werk en opvoeden zwaar is en hoe je kunt nagaan waar je grootste uitdagingen liggen.

Veel plezier met het interview.

Links
Website van Loes

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram