Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#028: Annelou van Noort over hoe je zakgeld kunt gebruiken om je kind te leren omgaan met geld

1 november 2020
Bastin Alexander

In de aflevering van deze week worden weer een powervolle en praktische tips gedeeld over zakgeld. Dit keer namelijk over een onderwerp wat me als ouder niet altijd gemakkelijk lijkt. Namelijk geld. Hoe ga je zelf om met geld en hoe kun je nou je kinderen leren om op de juiste manier met geld om te gaan. En wat is de juiste manier? We worden geleerd om zoveel mogelijk geld te verdienen en linken de hoeveelheid geld dat je verdient aan de rijkdom die je hebt. 

Maar is dit wel zo? Sinds ik mijn eigen business ben gestart ben ik veel bewuster met geld om gegaan. En ik heb zelf geleerd dat het niet het belangrijkste is hoeveel geld je verdient, maar hoe je met je geld omgaat. Hoe plan je je geld en kun je hier maximaal van genieten?

Voor het onderwerp over zakgeld heb ik een expert uitgenodigd, namelijk Annelou van Noort. Annelou is schrijster (o.a. van het boek Tel je geld), spreekster en onderneemster.

Zij is de expert als het gaat om zakgeld voor je kind. Wanneer begin je met het geven van zakgeld en hoe kun je dat het best introduceren. Annelou praat over het zakgeld contract en welke voordelen dit met zich meebrengt. Ook hebben we het in het interview over contant en digitaal zakgeld. Wanneer open je een rekening voor je kind en welke uitdagingen en voordelen zitten er aan het digitale zakgeld? Ook bespreken we de nadenk nachtjes. Een concept bedacht door Annelou als belangrijke tool voor je kind. Maar ook zeker eentje die je als ouder goed kunt inzetten.

Heel veel plezier met de aflevering!

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twaalf =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram