Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#026: Ewelina de Groot over het avond ritueel en tools voor slaapproblemen bij je kind

18 oktober 2020
Bastin Alexander

Dit is aflevering #026 over slaapproblemen bij je kind, maar dit betekent ook een half jaar content over alles wat met opvoeding te maken heeft. Aan de ene kant specifieke tools om de opvoeding leuker en makkelijker te maken. Aan de andere kant gaat het in De Opvoed show over hoe jouw rol als ouder het gedrag van je kind beïnvloedt. Daarnaast kijken we ook op welke manier je stress en verwachtingen intern kunt controleren om een consistente ouder te zijn en te communiceren zonder ruzie. 

De aflevering van deze week

OK, terug naar de realiteit en de aflevering van deze week. Een grote uitdaging waar elke ouder wel in kleine of grote mate mee te maken heeft gehad: het slaap ritme van je kind. Wat is het juiste ritme en bestaat die eigenlijk wel? Wat kun je nou doen als je kind moeilijk in slaap komt, niet alleen wil slapen of telkens uit bed komt nadat het avondritueel is afgesloten.

Als je het gedrag van je kind niet goed begrijpt en niet goed weet hoe je dit aan kunt pakken kan dit frustratie en onzekerheid met zich meebrengen. Tel daarbij het slaaptekort en je snapt het belang van een goede nachtrust voor je kind en voor jezelf.

Avondritueel en slaapritme

Ik heb “gentle sleep coach” Ewelina de Groot van Eindelijk Slapen uitgenodigd dieper op het slaapritme en het avondritueel in te gaan. Om op deze manier meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en een consistent slaapritme voor je kind. 

We gaan dieper in op verwachtingen uitspreken, consistentie, keuzes aanbieden, voorspelbaarheid creëren, de juiste kleur van het nachtlampje, de “Bedtime pass” en nog vele andere onderwerpen en tips. Een aflevering bomvol met inspiratie en concrete tips!

Links

Website van Ewelina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + elf =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram