Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#046: Paula Snippe over hoe je als ambitieuze moeder de volgende stap kunt zetten in je werk voor meer vrijheid en balans

8 maart 2021
Bastin Alexander

Een aflevering over ambitieuze moeders komt goed uit vandaag. Deze aflevering is op 8 maart 2021 online gekomen en dan is het internationale vrouwendag. Daarom is deze aflevering voor alle moeders die luisteren! Ik heb er voor gekozen om er een inspirationele aflevering van te maken waarbij ik hoop dat moeders aan het einde van de aflevering met de vuist op tafel slaan om de situatie te creëren die het best bij ze past en die ze ook verdienen. Het is tijd om voor jezelf te kiezen en niet meer van buitenaf te laten bepalen.

Ik heb Paula Snippe uitgenodigd om hier samen met mij dieper op in te gaan. Paula haar onderneming heet “Moms in business” en dat is precies wat ze doet. Ze helpt ambitieuze moeders met het starten van een eigen onderneming, of een bestaande onderneming winstgevender maken. 

Het was een zeer inspirerend interview, perfect voor internationale vrouwendag. Paula “leads by example”. Als power moeder laat ze zien wat mogelijk is en helpt hier andere moeders bij.

We gaan in het interview dieper in op het verhaal van Paula. Hoe is zij tot de conclusie gekomen om een eigen onderneming te starten? We kijken naar de voordelen van een eigen business. Maar is dit wel voor iedereen en hoe kom je hier achter? Hoe vind je balans als ambitieuze moeder en hoe verbeter je de tijd management. Ga er maar eens goed voor zitten en laat je inspiren!

Links
E-book: "In 10 stappen naar een mom in business"
Gratis Kennismakingsgesprek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 3 =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram