Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#022 - Marielle Mulder over hoe je gemakkelijk en snel gezonde maaltijden op tafel kunt toveren

20 september 2020
Bastin Alexander

Werkende ouders hebben over het algemeen wel overeen dat tijd een schaarste is. En nou zijn er bepaalde taken die elke dag terugkomen en als je even niet oplet ontzettend veel tijd in beslag neemt. En koken is hier één van. 

De kans bestaat dat je hierdoor bijvoorbeeld jouw waarde gezondheid kan compenseren door te vaak makkelijk te koken of juist bepaalde gezonde groente te vermijden omdat de kinderen dit niet lusten en je geen zin hebt in conflict. 

Daarom heb ik voor vandaag Marielle Mulder uitgenodigd om hier verder op in te gaan. Zij is namelijk de expert in koken voor families wat zij via haar blog Familicious deelt. Van food preppen tot creatieve hacks om kinderen de gezonde voeding te laten krijgen zonder dat je uren per dag bezig bent om die maaltijd op tafel te krijgen. Wat denk je bijvoorbeeld van kameleon maaltijden, echt een ware game changer. Marielle heeft een aantal gouden tips hoe je effectie, snel, gemakkelijk en leuk zeer lekkere en gezonde maaltijden op tafel kunt toveren. En je houdt nog tijd over ook! 

Zoals sommigen van jullie wel weten besteed ik veel tijd door in Nicaragua en Marielle is hier een soort van mijn buurvrouw. We wonen namelijk in hetzelfde dorp dus was de afspraak gemakkelijk gemaakt.

Ik heb zelf ook een a4tje aan aantekeningen aan deze aflevering overgehouden dus ik ben super enthousiast om hem vandaag met je te delen!

Geniet van de aflevering en houdt pen en papier bij de hand. Heel veel plezier met de aflevering van deze week!

Links

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vijf =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram