Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#070 Jeroen van der Mark over hoe je op een laagdrempelige manier fit kunt raken

18 juni 2023
Bastin Alexander

Hee welkom bij de Opvoed Show! De Podcast over alles wat met opvoeding te maken heeft. Ook deze aflevering, ook al lijkt dit op het eerste oog niet zo. Wat heeft fit zijn nou met opvoeding te maken?

We bespreken vaak opvoed tools en concrete manieren hoe je op gedrag van je kind kunt reageren. Maar tijdens de coaching sessies komt veel vaker naar voren hoe je consistent kunt reageren, hoe je je batterij in het groen kunt houden. Ouders weten vaak wel wat de beste manier van reageren is, maar door vermoeidheid en gebrek van veerkracht lukt het ze niet om altijd op die manier te reageren.

En wat kun je nou doen om wel de consistente ouder te zijn? Want je kan elke tool weten en beheersen die er bestaat in de opvoeding, maar als je telkens je batterij in het rood hebt en daarom vanuit de emotie op dat moment reageert, heb je er alsnog niks aan.

En daar komt de fitheid bij kijken. Let op dat dit niet betekent dat je 5 keer in de week 2 uur lang in de sportschool aan het zweten bent. Het gaat om laagdrempelig meer bewegen dat je nu doet. En dit hoeft niet eens meer tijd te kosten, alleen wat aanpassingen in het dagelijkse leven.

En om dit concreet te maken, heb ik Jeroen van der Mark uitgenodigd van fit.nl. Jeroen is elke dag met fitheid en gezondheid bezig en mensen te helpen om fitter en gezonder te leven. Ik heb bij Jeroen de vraag uitgezet wat nou de eerste stappen naar fitheid kunnen zijn zonder dat je je leven om hoeft te gooien. En Jeroen kwam met een aantal verassende en goede antwoorden. 

Luister aflevering 070 van de Opvoed Show en laat ons weten wat jou eerste stap is naar een fitter leven en daarmee consistentere ouder!

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram