Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#018 Zola Stoop over de vraag: Beweegt mijn kind voldoende?

23 augustus 2020
Bastin Alexander

In de aflevering van vandaag heb ik Zola Stoop van Team Sport Service geïnterviewd om dieper in te gaan op beweging bij kinderen. Het CBS stelt dat ruim de helft van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar onvoldoende beweegt en het WHO luidt zelfs de noodklok en stelt dat let op: 4 op de 5 jongeren tussen 11-17 jaar wereldwijd te weinig beweegt. Mirka Janssen heeft in een 5 jarig onderzoek gevonden dat 20% van kinderen een matige tot ernstige motorische achterstand heeft.

Sportverenigingen

We gaan in op het belang van bewegen, wanneer beweeg je voldoende en hoe kun je beweging gemakkelijk in je leven incorporeren. Daarnaast is Zola de aangewezen persoon om te begeleiden bij kinderen laten aansluiten bij verenigingen. Ze deelt ze powervolle bronnen die je kunt gebruiken voor eventuele ondersteuning of om je kind bij de juiste vereniging aan te melden.

Sporten speelt een zeer belangrijke rol in mijn leven en heeft een significante impact gehad op de kwaliteit van mijn leven. Ik kan dus ook niet wachten de aflevering met je te delen. Veel plezier!

Links

Categorie: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − vijf =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram