Download nu hét geheim hoe je hoe je met perfectie en faalangst om kunt gaan bij je kind.

DOWNLOAD
Download nu hét geheim hoe je de driftbui van je kind gemakkelijk om kunt draaien.
DOWNLOAD

#024 - Leoniek Janssen Steenberg over dyslexie bij kinderen en hoe je lezen kunt incorporeren in het dagelijks leven

4 oktober 2020
Bastin Alexander

We staan aan het begin van de kinderboeken week en daarom dat ik deze week aandacht wil geven aan lezen. In de aflevering van vandaag gaan we dieper in waarom lezen zo belangrijk is en hoe kun je lezen meer incorporeren in het dagelijks leven. Hoe kun je boeken gebruiken om kinderen rustiger te laten slapen. Wat is leesrijpheid precies? 

Ik heb hiervoor een gastspreker uitgenodigd om samen met mij dieper op dit onderwerp in te gaan.

Ik heb namelijk Leoniek Janssen Steenberg van "Lef Dyslexie" voor de aflevering van deze week uitgenodigd. Leoniek is kindercoach, dyslexiecoach, hoogbegaafdheidscoach en ervaringsdeskundige als het gaat om omgaan met dyslexie. Ze focust op het groeien van het zelfvertrouwen bij kinderen met dyslexie en kijkt juist naar de mogelijkheden die dit met zich meebrengt in plaats van alleen maar te kijken naar de uitdagingen die kinderen met dyslexie ervaren.

Ik ben zelf altijd een groot fan om vooral te kijken naar iemand zijn kracht in plaats van de beperkingen proberen te verbeteren zodat ze in de pas kunnen lopen. Leoniek doet precies dit hetzelfde in haar coaching en zienswijze voor dyslexie.

Het is weer een inspirerende aflevering geworden vol met goede tips en inspiraties dus ik kan niet wachten het interview met je te delen. Heel veel plezier!!

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + een =

Gerelateerde Podcasts

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram