Bastin Alexander

EVEN VOORSTELLEN

Bastin Alexander is Orthopedagoog, MSc. (opvoed deskundige en gedragswetenschapper), avonturier, ondernemer en helpt ouders om inzicht te krijgen in het gedrag van het kind en met strategieën om de opvoeding leuker en makkelijker te maken.
Bastin Alexander - Orthopedagoog en oprichter Opvoed Show

Jarenlang heeft hij met honderden verschillende kinderen, ouders en leerkrachten gewerkt om het gedrag van het kind te verbeteren. Aan de ene kant op de werkvloer in interactie met het kind, en aan de andere kant in een coachende rol naar ouders en leerkrachten. Veel van de kinderen waar hij mee werkte werden als “moeilijk” en “brutaal” omschreven of met de label gedragsproblemen. Het gedrag werd onderdeel van hun identiteit, maar dit is natuurlijk onzin.

Drie Opvoed Pilaren

De missie van Bastin Alexander is om de opvoeding leuker en makkelijker te maken. Dit doet hij door het het complexe thema overzichtelijk te maken en te vertalen naar concrete acties.

GEDRAG

De eerste pilaar staat voor het waarom en waardoor het gedrag bij je kind ontstaat.

SPECIFIEKE ACTIES

De tweede pilaar staat voor specifieke acties om gedrag positief te beïnvloeden. 

TOOLS

De derde pilaar geven je handige en concrete tools voor de opvoeding. 

Hierdoor zul je anders naar het gedrag van je kind kijken en naar jouw reactie. Ze helpen je om een zelfverzekerd en succesvol kind op te voeden waarin strijd wordt vermeden en je een gezinssituatie creëert waar je altijd van hebt gedroomd.

Via de Opvoed Show, coaching en workshops help Bastin Alexander ouders om de strijd in de opvoeding te vermijden en een gezinssituatie te creëren waar ze altijd van hebben gedroomd. Beluister hier de Opvoed Show of neem contact met me op om te kijken hoe we jouw opvoeding van strijd naar connectie kunnen ombuigen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram